Mooi afgewerkte, moderne gezinswoning te koop in Oostende.

Ref: 1793813 - € 264.000,00

Mooi afgewerkte, moderne gezinswoning te koop in Oostende.

Oostende - Ijzerwegstraat 8
Woning te koop | € 264.000,00
Op zoek naar een kwalitatieve recente woning (bouwjaar 2011) met tuin in Oostende? Dan is deze woning wellicht iets voor u. Deze woning gelegen op de wijk Konterdam is onmiddellijk instapklaar. De woning is mooi afgewerkt en is heel energiezuinig (E78).
Op de gelijkvloers heeft de woning een ruime living met op maat gemaakte televisiekast (2016) en dressoir met boekenkast (beide in 2016), een lichtrijke eetplaats, moderne keuken, inkomhal en berging.
Op de verdieping: een recente badkamer met inloopdouche (2015), 3 slaapkamers, aparte dressing en toilet. Elke ruimte is voorzien van ingebouwde kasten op maat.
Vooraan beschikt u over een terras en achteraan over een zuidwestgerichte tuin met terras.
Daarnaast heeft de woning een regenwaterput en overdekte autostaanplaats. De woning is toegankelijk via een gemeenschappelijke poort met binnentuin.
Het ligt in de nabijheid van scholen en winkels (grootwarenhuis, apotheek, bakker), op wandelafstand van het Maria Hendrikapark en het stadscentrum van Oostende. Door de centrale ligging is er ook een gemakkelijke verbinding naar Bredene en de autosnelweg A10, is er een goede en regelmatige busverbinding (bushalte op 25m) en ligt de woning op fietsafstand van het station.

Aangezien de woning gekocht is in het kader van een inbreidingsproject van de stad Oostende om jonge gezinnen de kans te geven een betaalbare woning aan te kopen, moet de nieuwe koper aan een aantal voorwaarden voldoen:
  • De nieuwe koper mag niet beschikken over een inkomen dat hoger ligt dan de middelhoge inkomens (gekoppeld aan de index van consumptieprijzen). Hij moet zijn notaris vragen om aan de oorspronkelijke verkoper (AGSO of zijn rechthebbende) het ontwerp van verkoopakte te betekenen.
  • De nieuwe koper verbindt er zich toe om zijn hoofdverblijfplaats te maken van de woning binnen 6 maanden na de ondertekening van de verkoopakte  
  • De nieuwe koper van de woning mag op datum van het verlijden van de akte geen eigenaar of vruchtgebruiker zijn (alleen of met partner) van onroerende goederen in België, bestemd voor huisvesting
  • De nieuwe koper moet onderworpen zijn aan de personenbelasting in België
  • Deze voorwaarden vervallen binnen 10 jaar na het verstrijken van de termijn van 10 jaar te rekenen vanaf de datum van de authentieke koopverkoopakte of vanaf 24/02/2012

Uw contactpersoon

Castelein Kelly

Kelly Castelein

059464646

IndelingAantalOpp.Commentaar
Woonkamer 1 -
Eetkamer 1 -
Berging 1 -
Dressing 1 -
Slaapkamer 1 -
Slaapkamer 1 -
Koer 1 -
Tuin 1 -
Terras 1 -
Slaapkamer 1 -

Bewoonbare opp.102 m2

E peil 78
EPC ref. In aanvraag
EPC 150 kWh/m2 epc
Certificaat elektriciteit Ja
Niet geïndexeerd KI € 893

Technisch

NaamCommentaar
Beglazingdubbel glas
Dakgemeenschappelijk
Elektriciteitpositief attest
IsolatieE-peil 78
Keukeningericht
Loodgieterok
Raamwerkaluminium
Sanitairok
Verwarmingaardgas

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Ja
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Nee
Geïnventariseerd erfgoed /
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ligging

Ijzerwegstraat 8
8400 Oostende